Вашите отзиви

НЕВЕРОЯТЕН
Огромно благодаря,че ви има Вас и Вашите невероятни продукти.Имах страхотно възпаление на кокалчето на крака,след като използвах вашият вазелин за две седмици възпалението и кокалчето изчезнаха.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!Препоръчвам на всички вашите продукти.Уникални са и на съвсем приемливи цени и най важното ДЕЙСТВАТ!!!
МАРИАНА ГЕНОВА
Огромно “Благодаря”!
Ползваме продуктите ви от години, спасили са ни от много болести. Сега взех крем “Движение без болка” и съм ви още по-благодарна! Върши невероятна работа, даже и за възпален нерв. Буквално три дни и всичко отшумя. Бъдете здрави!
Зорница
Искрени благодарности!
Късметът ме срещна с тези прекрасни и всеотдайни хора! Ползвам продуктите с наслада и най-вече с огромна увереност и спокойствие, че съм попаднала на качествени и лечебни за мен продукти. Във времето съм имала нужда от съвети и разговори с тези мили хора и винаги са ме консултирали с професионализъм и най-вече с човечност! Благодаря, семейство Илиеви!
Анита Стоичкова
БРАВО!
По препоръка на приятели опитах Вашите продукти "Движение без болка " и "Вълшебно масълце". Действат! Чудесни са ! Благодаря!
Пламен Тодоров
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ!
На първо място искам да изкажа моите благодарности и възхищения от трудолюбието на това семейство, тяхната всеотдайност и експедитивност!От няколко години ползвам невероятният продукт Пчелен еликсир-с който повишаваме имунната си система,патентован продукт който никой друг не произвежда, Разбира се ползвали сме и други продукти и всички те са невероятни,
К,Василева
Препоръчвам
Всяка есен подсилваме имунитета на цялото семейство с Пчелен еликсир. Така минаваме леко покрай сезонните вируси, които дъщеря ми носи от градината. Тази година за първи път поръчах и прополисова тинктура, която се оказа, че ме пази чудесно от хрема и гърлобол. Препоръчвам!
Таня
Пчелен Еликсир
Здравейте,поръчах си за пореден път еликсир и точно тогава бях със хрема,променен глас и липса на обоняние!След три дни с фурми дози 5 на ден ,хремата беше изчезнала и обонянието се върна! Преди две седмици си правих тест за Ковид ,изкарала съм го само с хрема, загуба на обоняние и променен глас !Пчелния еликсир ми помогна много! Благодаря,на създателите на пчелния еликсир, бъдете здрави и благословени!
Емилия
Лечебен крем “Мирела”
Лечебният крем "Мирела" е отличен продукт за третиране на сух дерматит ( атопичен, нервен и подобни) във всички зони на тялото. Съпругът ми го ползва поне от пет години и има чувствително подобрение, когато го употребява в периодите на интензивен сърбеж. Използваме го също за по-бързо заздравяване на рани, изхранване на белези и изгаряния ( слънчеви и други). В момента третираме кожата на главата и тялото на детето ни (4 г.) поради интензивно изгаряне след лъчелечение при протонна терапия. Скъпо семейство Илиеви, благодаря ви за отличния продукт! Надявам се да имате много успехи и повече хора да открият ползите от лечението с и употребата на пчелни продукти.
Мария Димитрова
Благодаря Ви!
Мило семейство Илиеви, Бих искала да изкажа възхищението си от труда Ви, коректността Ви и най-вече от прекрасните Ви пчелни продукти! За мен и семейството ми е удоволствие да използваме палитрата от пчелни продукти, които предлагате! Благодарни сме, че Ви има, защото благодарение на Вас, връзката между нас хората и даровете на невероятните създания пчелите и природата, е лесно усъществима! Бъдете живи и здрави и продължавайте да ни радвате с пчелните си продукти!
Людмила Чачова
Очакваме Вашите отзиви
Очакваме Вашите отзиви за сайта ни тук. Благодарим Ви за отзивчивостта!
Администратор

Подайте Вашият отзив





26 - 3 =
Back to Top