Вашите отзиви

asian markets to buy tadalafil
If this occurs, stop using this drug and get medical help right away, or permanent problems could occur buying cialis online safe
Heivemn
Огромно “Благодаря”!
Ползваме продуктите ви от години, спасили са ни от много болести. Сега взех крем “Движение без болка” и съм ви още по-благодарна! Върши невероятна работа, даже и за възпален нерв. Буквално три дни и всичко отшумя. Бъдете здрави!
Зорница
Искрени благодарности!
Късметът ме срещна с тези прекрасни и всеотдайни хора! Ползвам продуктите с наслада и най-вече с огромна увереност и спокойствие, че съм попаднала на качествени и лечебни за мен продукти. Във времето съм имала нужда от съвети и разговори с тези мили хора и винаги са ме консултирали с професионализъм и най-вече с човечност! Благодаря, семейство Илиеви!
Анита Стоичкова
БРАВО!
По препоръка на приятели опитах Вашите продукти "Движение без болка " и "Вълшебно масълце". Действат! Чудесни са ! Благодаря!
Пламен Тодоров
СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ!
На първо място искам да изкажа моите благодарности и възхищения от трудолюбието на това семейство, тяхната всеотдайност и експедитивност!От няколко години ползвам невероятният продукт Пчелен еликсир-с който повишаваме имунната си система,патентован продукт който никой друг не произвежда, Разбира се ползвали сме и други продукти и всички те са невероятни,
К,Василева
Препоръчвам
Всяка есен подсилваме имунитета на цялото семейство с Пчелен еликсир. Така минаваме леко покрай сезонните вируси, които дъщеря ми носи от градината. Тази година за първи път поръчах и прополисова тинктура, която се оказа, че ме пази чудесно от хрема и гърлобол. Препоръчвам!
Таня
Пчелен Еликсир
Здравейте,поръчах си за пореден път еликсир и точно тогава бях със хрема,променен глас и липса на обоняние!След три дни с фурми дози 5 на ден ,хремата беше изчезнала и обонянието се върна! Преди две седмици си правих тест за Ковид ,изкарала съм го само с хрема, загуба на обоняние и променен глас !Пчелния еликсир ми помогна много! Благодаря,на създателите на пчелния еликсир, бъдете здрави и благословени!
Емилия
Лечебен крем “Мирела”
Лечебният крем "Мирела" е отличен продукт за третиране на сух дерматит ( атопичен, нервен и подобни) във всички зони на тялото. Съпругът ми го ползва поне от пет години и има чувствително подобрение, когато го употребява в периодите на интензивен сърбеж. Използваме го също за по-бързо заздравяване на рани, изхранване на белези и изгаряния ( слънчеви и други). В момента третираме кожата на главата и тялото на детето ни (4 г.) поради интензивно изгаряне след лъчелечение при протонна терапия. Скъпо семейство Илиеви, благодаря ви за отличния продукт! Надявам се да имате много успехи и повече хора да открият ползите от лечението с и употребата на пчелни продукти.
Мария Димитрова
Благодаря Ви!
Мило семейство Илиеви, Бих искала да изкажа възхищението си от труда Ви, коректността Ви и най-вече от прекрасните Ви пчелни продукти! За мен и семейството ми е удоволствие да използваме палитрата от пчелни продукти, които предлагате! Благодарни сме, че Ви има, защото благодарение на Вас, връзката между нас хората и даровете на невероятните създания пчелите и природата, е лесно усъществима! Бъдете живи и здрави и продължавайте да ни радвате с пчелните си продукти!
Людмила Чачова
Очакваме Вашите отзиви
Очакваме Вашите отзиви за сайта ни тук. Благодарим Ви за отзивчивостта!
Администратор

Подайте Вашият отзив

4 + 82 =
Back to Top